Velux

Vnitřní žaluzie VELUX s nadčasovým vzhledem zajišťují skvělou regulaci slunečního světla a poskytují požadované soukromí. Díky vysoké odolnosti proti vlhkosti se ideálně hodí do koupelny a kuchyně.

Promyšlený design zaručuje jednoduchou a rychlou instalaci bez nutnosti zaměřování či dalších úprav. Jsou usazené v bočních lištách, které usnadňují ovládání. Lišty jsou dostupné v bílé nebo stříbrné barvě. Lamely žaluzií se vyrábějí v 6 stylových barvách, které se perfektně hodí do každého domu a prostoru.

Galerie produktů

SOLAR-TECHNIK interierové žaluzie
SOLAR-TECHNIK interierové žaluzie
SOLAR-TECHNIK interierové žaluzie

Vnitřní žaluzie VELUX vám umožňují regulovat intenzitu dopadajícího světla, aniž by došlo k ovlivnění jeho přirozené barvy. Jsou vyrobené z hliníku. Díky tomu se velmi snadno čistí a jsou ideálním řešením pro místnosti s vysokou vlhkostí.

Ovládání žaluzií Velux je velmi snadné. Na rozdíl od běžných žaluzií se ovládají a nastavují bez provázků pomocí madla připojeného ke spodní části. Žaluzie přesně odpovídají rozměrům střešních oken. Díky tomu perfektně sedí a velmi snadno se instalují. Bez nutnosti zaměřování či upravování.

Výhody produktů

Odolné proti vlhkosti

Ideální do koupelny nebo kuchyně.

Jednoduché ovládání

Slouží jako doplněk dveří nebo oken a zároveň nebrání výhledu.

Nenáročná údržba

Žaluzie lze velmi jednoduše a efektivně vyčistit.

Další produkty

Link to: Dveřní rolo sítěLink to: Dveřní pevné sítěLink to: Dveřní plisé sítě

Máte zájem o tento produkt nebo se chcete jen zeptat?

Napište nám!

Tento kontaktní formulář je deaktivován, protože jste odmítli přijmout službu Google reCaptcha, která je nezbytná k ověření všech zpráv odeslaných formulářem.