Markýza bez kazety

Markýza bez kazety se hodí skvěle tam, kde je nad terasou převis, pod který lze ji namontovat a zároveň i schovat. Je jednoduchou variantou, jak dopřát své terase dostatek stínu v horkých letních dnech. Zároveň může sloužit jako ochrana před deštěm při letních bouřkách. Tuto markýzu pro vás máme v nabídce ve dvou provedeních, jež se liší maximální šířkou markýzy.

Galerie produktů

Markýza s kloubovými rameny – DIMALIO

Markýza s kloubovými rameny v otevřeném provedení. Markýzu je možné zhotovit v otevřeném provedení nebo s krycí stříškou, která chrání látku a hřídel před prachem a povětrnostními vlivy.

Textilie jsou vyrobeny ze 100% akrylového vlákna s dlouhou životností a stálostí barev. Ozdobná zakončení (volány) jsou součástí základní ceny.

Konstrukční díly markýzy jsou dodávány standardně v bílé barvě RAL 9010. Na přání zákazníka je možné dodat konstrukci i v jiných barvách. Montáž markýzy se provádí na stěnu, strop nebo krokev. U provedení se stříškou nelze provést montáž na strop .

Maximální rozměry

typMax. šířkaMin. výsuvMax. výsuvSklon
DIMALIO1100 cm150 cm300 cm10°-75°

Markýza s kloubovými rameny – NOLADIO

Jedná se o markýzu s kloubovými rameny v otevřeném provedení. Je vhodná k zastínění teras rodinných domů.

Textilie jsou vyrobeny ze 100% akrylového vlákna s dlouhou životností a stálostí barev. Ozdobná zakončení (volány) jsou součástí základní ceny.

Konstrukční díly markýzy jsou dodávány standardně v barvě RAL 9016. Na přání zákazníka je možné dodat konstrukci i v jiných barvách. Montáž markýzy se provádí na stěnu, strop nebo krokev.

Ovládání je ruční nebo motorické. U větších markýz doporučujeme motorické ovládání.

Standardní rozměry

provedeníMax. šířkaMin. výsuvMax. výsuvSklon
standard1400 cm150 cm400 cm5°-45°

Výhody produktů

Prodloužení životnosti

Ochráníte vybavení teras nebo balkónů a tím prodloužíte i jejich životnost

Moderní vzhled

Moderní designový prvek, který se hodí pro každou budovu.

Regulace světla

Dopřejte si přesně tolik sluníčka, kolik máte rádi.

Další produkty

Link to: Clona s kazetouLink to: Clona bez kazetyLink to: Fasádní clony

Nenašli jste co jste hledali?

Napište nám!

Tento kontaktní formulář je deaktivován, protože jste odmítli přijmout službu Google reCaptcha, která je nezbytná k ověření všech zpráv odeslaných formulářem.