SolarTechnik Kontakt Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

I.
Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je SOLAR-TECHNIK s.r.o., IČ 440 04 681 se sídlem Holešovská 399
    763 16 Fryšták, Česká republika (dále jen: "správce").
  2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Holešovská 399, 763 16 Fryšták
    email: info@solartechnik.cz
    telefon: +420 603 456 124
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  3. Pokud jste nám svobodně udělili souhlas, pak správce zpracovává váš email a datum udělení souhlasu k zasílání obchodních sdělení zboží nabízeného v e-shopu www.solartechnik.cz

 

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je:
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

IV.
Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

VI.
Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.
Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

«  Navštivte showroom SOLAR-TECHNIK  »

Máte nějaký dotaz? Zeptejte se nás!

Vaše jméno: (povinné) Telefon: Váš e-mail: (povinné)
Zpráva: (povinné)
Informace o ochraně osobních údajů
Kontaktujte nás Odeslat poptávku

Co nabízí SOLAR-TECHNIK?

Firma SOLAR-TECHNIK s.r.o. je český výrobce stínící techniky s tradicí od roku 1991. Výrobní portfolio doplňuje související technika a výrobky pro interiéry i exteriéry. Součástí firmy je komerční provoz vysoce moderní práškové lakovny pro železité a hliníkové povrchy. Firma SOLAR-TECHNIK s.r.o. provádí komplexní servis – poradenství, zaměření, výrobu, montáž, záruční i pozáruční péči. Finální výrobky disponují dle přání klienta širokými možnostmi v barvách, technickém provedení, značkových motorických pohonech či rozměrové škále. Ve všech případech se jedná o zakázkovou výrobu na míru klientovi. Firma klade důraz na vysokou kvalitu svých výrobků, veškeré používané komponenty pro výrobu jsou prvotřídní kvality českého či západoevropského původu. Hlavním cílem je maximální uspokojení zákaznických potřeb s ryze individuálním přístupem. Na vysoké profesionální úrovni je firma schopna nabídnout zákazníkovi výrobek s hodnotnými užitnými vlastnostmi a vyváženým poměrem kvality a ceny.

Vytvořilo: Plugo - tvorba e-shopů, tvorba www stránek

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.. Více informací